TB – Tonårsbibelskolan – 2016

TB - Norrmjöle

TONÅRSBIBELSKOLA – VAD ÄR DET?

Tonårsbibelskolan (TB) handlar först och främst om undervisning och gemenskap med Gud och varandra. Vi som arrangerar TB, lärare och ledare, har själva fått uppleva att Bibeln, tron och livet tillsammans med Jesus verkligen fungerar och håller genom allt i livet! Därför vill vi att TB ska få vara ett tillfälle för dig att verkligen ta dig tid med Bibeln, och tänka över frågor om kristen tro och kristet liv. Det blir en bra möjlighet att få göra det med bra lärare på plats och många andra som du kan dela dina erfarenheter med. Och dessutom på ett ställe med riktig lägerkänsla.

NÄR?

Sommaren 2016 blir TB V.29-30, alltså tisdag 19/7 till söndag 31/7.

PLATS

Norrmjölegården ligger ca två mil söder om Umeå. Det är en mysig gammal gård med många roliga läger bakom sej. Vi har gott om aktivitetsmöjligheter. Det finns en beachvolleyplan och ytor där man kan spela fotboll eller brännboll. Gården ligger även nära havet och stränderna Skaten, Norrmjöle havsbad och Bettnesand. Vill du veta mer om hur det ser ut kan du gå in på www.korskyrkanumea.se.

VEM FÅR ÅKA OCH VAD KOSTAR DET?

Alla som fyller 14 år 2016, upp till 19 år kan delta i bibelskolan.

Tidig anmälan, dvs anmälan före 29 maj kostar 2200 kronor. Anmälan 29 maj – 19 juni kostar 2500 kr. Priset inkluderar allt, mat, logi och undervisning. Passa på att anmäla dig tidigt så får du ett billigare pris, men sista anmälningsdag är 19 juni. OBS! Max antal deltagare är 36, så först till kvarn är det som gäller.

JAG VILL VETA MER!

Prata med Johan Nordlöf, eller titta in på TB Norrmjöles hemsida

Comments are closed.