Ungdomshäng

Ungdomshäng är en grupp där alla som går i högstadiet och uppåt är välkomna. Vi har en gemenskap med Jesus i centrum.

Vi gör saker tillsammans för att ha kul, lära känna varndra och jesus bättre.

Det kan vara allt från pizza och lovsång till en filmkväll till ett bibelstudium eller en diskussionskväll.

Detta riktar sig till dig som är ute efter mer av lära känna Jesus och andra och dig själv.

Vissa lördagar kommer vi att vara med på församlingskvällar/ lovsångskvällar och lyssna på Sylvia Silverdahl då hon undervisar och att vi fortsätter efteråt med någon aktivitet. Kom gärna och var med innan.

Datum och tider

• 24  Augusti: Efter församlingsdagen ca kl 20 äter vi pizza och sjunger lovsång hemma hos Jonas.
  • 14 September: Efter bön och lovsång har vi en grillkväll i Östansjö fäbodar.
  • 12 Oktober: Ungdomsdag i Långviksmon mer info kommer.
  • 26 Oktober: Efter församlingskvällen ser vi på film i Filla Mellansel.
  • 9 November: Diskussionskväll.
  • 7 December:  Knytkalas med julmat hemma hos Jonas.

Om du har frågor hör av dig till pastor Jonas Byström 0725522313 som oftast är med på ungdomshäng!